oj oj oj vad det är svårt i bland....

Okej så här är det vad ska vi skriva om????????ja det vet  fan, men något ska det bli....

Att känna något som berör dig det kan vara en känsla av stor eruofri, viktiga saker som inget igentligen betyder något det ska du inte lägga allt för mycket tid på.
Man bör nog tänka efter en gång , kanske inte bara 1 utan 2 eller flera gånger innan man utrycker sina känslor för något som man tycker om ellr inte alls tycker om skillnaden kan i bland vara hårfin mellan mellan stor framgång o totalt fiasko av det ma tror har blivit en lyckad o sror grej, en sådan sak som rycker en mellan viktiga o oviktiga saker det finns ingen som kan säga att det du gör nu är rätt åven om du tycker det ¨så kan det ju i andras ögon eller tankesätt vara helt fel o totalt åt helvete med vad du tycker mot vad andra känner ungefär som i Island där det är stora problem just nu med både det ena o andra.
Ja kanske du nu förstår vad jag menar, ja eller inte det är det som är meningen, måste man begripa något för att må bra   nee inte alls oftast är det mycket mer hälsosamt att inte förstå någontin för att begripa något.
Så jag hoppas för eran egen skull  att ni inte fattar något av detta för då är allt okej med just dig.

Hur ni en känner eller hur ni en tänker är inte vikrigt, i alla fall inte om detta eller kanske inte heller om något annat.
Det viktiga är att ni älskar varandra o tycker om att visa det för mig eller någon annan.
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0